ANCORA! De nieuwste muzieksensatie van Nederland!
De vergeten parels van de zee... shantypop gecombineerd met Ierse folkmuziek op een poppie 2018 manier. Het is Ancora gelukt een lang vergeten muziektraditie opnieuw leven in te blazen, met een 2018 sound, een mix van shanty, pop en Irish folk. Ancora heeft daarmee de liedjes van de zee een nieuwe impuls gegeven.
Het "gevoel" van varen over de grote zeeën maakt de muziek breed en zeer toegankelijk.
Laat je meeslepen door Ancora en de magie van de zee. Stap aan boord en.........zing mee!!

Stef Ekkel is een Nederlands volkszanger. Hij zingt veelal vrolijke liedjes die gaan over het dagelijkse leven. Nederlandstalige muziek werd Stef met de paplepel ingegoten want bij zijn ouders thuis hoorde je bijna niets anders.

Grad Damen werd geboren in Breda en zong al op 17 jarige leeftijd de pannen van het dak in het  legendarische Cafe Bolle Jan in Amsterdam. Grad stond de afgelopen jaren met maar liefst 8 singles hoog in de hitlijsten van Nederland.

Tino Martin komt al op 14-jarige leeftijd in aanraking met het artiestenvak doordat hij avond aan avond in de strandtent van zijn oom en tante op de planken stond en deed later ervaring op door onder andere mee te doen met talentenjachten. Waaronder de bekendste talentenjacht van Nederland, Henny Huisman’s Soundmixshow. Na jaren keihard buffelen in het kroegencircuit blijkt hij opeens zo’n grote schare trouwe fans te hebben opgebouwd, dat zijn eerste grote megaconcert in de Heineken Music Hall een feit is.

John de Bever zingt dit jaar met recht het nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Het nummer (waarvan de videoclip al ruim 435.000 keer is bekeken) is, tot grote vreugde van de zanger en zijn grote schare vaste fans, een regelrechte hit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ wordt door jong en oud meegezongen, heeft een positieve lading en wordt alom omarmd.

John de Bever die vorig jaar zijn lang gekoesterde droom, een duet met de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, in vervulling zag gaan, geniet ondertussen van de optredens in het hele land. Afgelopen jaren heeft de zanger een breed eigen repertoire opgebouwd.

Hij brak door met zijn single ‘Leef als een Zigeuner’, speelde zich in de kijker met zijn deelname aan SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen en scoorde daarna drie top 10 hits. Nu, in 2018, is het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière. Frank van Etten gaat zich helemaal focussen op zijn muziek zowel qua zang als qua producer.

Frank bracht in de afgelopen jaren meerdere albums en singles uit. Zo schreef hij de singles ‘Jij bent niet meer die man van toen’, ‘Als je lacht’, ‘Hoe zal ’t zijn’, ‘Ik wil met je dansen’, ‘Ik sta in lichterlaaie’ en maakte hij een nummer met zijn zoon Jamy.  Zijn laatste hit ‘Huisje op wielen’, wordt in het hele land meegezongen. Daarnaast is hij producer en schrijft hij voor zichzelf, maar ook voor aanstormend en bekend muzikaal talent bij Dutch Artist Studio.

Ernest.jpg
django wagner.jpg
het feestteam.jpg

Danny Heden was als kleine jongen altijd bezig met alles wat met muziek te maken had. Als er ergens een zang/karaoke wedstrijd was dan kon je Danny daar vinden.
Zingen zit hem in het bloed. Op jonge leeftijd zong Danny al veel bij piratenfeesten en cafés. Velen zeiden dat hij meer met zijn zangcapaciteiten moest doen. Daarom bracht hij iin 2007 zijn eerste single uit.  Hierna volgt er elk jaar een nieuw nummer van deze spontane jonge zanger. Zijn singles worden goed opgepakt door bij voorbeeld RadioNL. Ook is Danny een graag geziene artiest bij sterren.nl en de mega piraten festivals.

Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk wanneer je hem hoort zingen. 

Het Feestteam is de ultieme combinatie! De award  ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt. Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elk evenement een feest te maken.

Ernest  is al jarenlang te vinden op de grotere en kleinere podia van Nederland. Vanaf januari 2007 heeft hij gewerkt als de vaste huiszanger van Café Peter Beense, todat Beense zijn zaak in januari 2015 verkocht. Hij is nu regelmatig als huiszanger te zien in café Bolle Jan in Amsterdam, het café opgericht door de ouders van René Froger. Toen in 2008 zijn eerste single "Hoe kan ik van je houden" uitkwam ging het snel.

Maria Goosen is vanaf 2005 actief bezig met haar muziekcarrière. Eerst alleen met zangles en later ook echt op de bühne. Haar grote bekendheid kreeg Maria door mee te doen aan “The Voice of Holland” in team Nick en Simon. Na dit grote avontuur is Maria zeker niet stil gaan zitten en heeft ze zich eigenlijk volledig op de NL-talige markt gericht, na in 2017 haar debuut single te hebben uitgebracht en ook dit jaar al een single, is het nu de beurt aan de nieuwe uptempo en dansbare single “Bandido”.