Zoeken

Nationale toppers en lokale helden op Ik Hou Van Hollands Festival

De kaartverkoop voor het ‘Ik hou van Hollands Festival’ in Kampen is 1 november begonnen. We hebben elf artiesten en formaties vastgelegd die voor het ultieme van eigen bodem-gevoel zullen zorgen.

Wie van Nederlandstalig houdt, kan 28 september 2019 met hoofdletters in de agenda zetten. Die dag komt op het Burgemeester Berghuisplein een grote tent te staan die plaats biedt aan maar liefst vijfduizend bezoekers. De early bird tickets waren snel verkocht en de reguliere kaarten gaan hard.

Nationale toppers en lokale helden wisselen elkaar af. Ze heten Django Wagner, Tino Martin, Ancora, Samantha Steenwijk, Grad Damen, Ernest, John de Bever, Stef Ekkel, Danny Heden, Het Feestteam en Maria Goosen. De organisatie: “We hebben doelbewust gekozen voor een mix met lokale toppers en landelijk bekende artiesten. Daarbij hebben we gestreefd naar een mooie mix. Of je nu houdt van een goede smartlap of gewoon Nederlandstalig, je komt gegarandeerd aan je trekken.”Er is gekozen voor de locatie op het Burgemeester Berghuisplein in Kampen omdat die locatie veel ruimte biedt pal naast de Kamper binnenstad en bovendien uitstekend bereikbaar is vanaf het station Kampen-Zuid. Kaarten zijn te koop via de website www.ikhvh.nl. Voor meer informatie houd ook de Facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/ikhvh.nl/ in de gaten.

Ook het voorprogramma belooft bijzonder te worden. In de aanloop naar het event worden talentenjachten gehouden in Zwolle, Kampen en Meppel. De winnaars daarvan mogen optreden tijdens Ik hou van Hollands.

De presentatie van het event is in handen van Wimsallabim van POAR NEEM’N.bron: Weekblad de Swollenaer

29 keer bekeken